Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elektromos autókat tesztel a Magyar Posta Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 29.
2015. nyár végétől elektromos autókat és motorokat tesztel a Magyar Posta. Az autókat az első hónapokban Budapesten, később pedig vidéken használják csomagkézbesítési feladatok ellátására, a motorokat futárpostai területen tesztelik – mondta Szarka Zsolt, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója.
Tovább...
 
Tudomány könnyedén, egy csésze tea mellett! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 28.
Rituális „babázás” az ősi társadalmakban és a természeti népeknél címmel kezdődik kedden a Hetedhét Játékmúzeum előadás-sorozata. A Játék Szalon programjait a Tudomány könnyedén, egy csésze tea mellett! szlogennel hirdették, az idei évad első előadója Nagy Veronika néprajzkutató.
Tovább...
 
A szabadság szimbóluma Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. szeptember 28.

Image

Megemlékezés, tisztelgés, koszorúzás zajlott Pákozdon, a Katonai Emlékparkban – Nemzeti Emlékhelyen, míg a Mészeg-hegyen a szabadságharc első és egyben győztes csatája elevenedett meg az esővel dacoló kilátogatók szeme előtt.
Tovább...
 
A Mészöly Géza utcai rendelőben fogadják a pácienseket Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. szeptember 28.

Image

2015. szeptember 28-tól, hétfőtől az Esze Tamás utcai rendelő felújítása miatt az ott rendelő háziorvosok, dr. Tóth Tibor, dr. Solymossi Zsuzsa, dr. Sánta Lajos és dr. Mészáros Melinda a Mészöly Géza utcai rendelőben fogadják a betegeiket a megszokott rendelési idejükben. A változások miatt a páciensek türelmét és megértését kérik.
 
Két keréken a sóstói cégekhez Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. szeptember 28.

Image

A Székesfehérvár Önkormányzata által elnyert 200 millió forintos uniós pályázatnak köszönhetően a Japán utca - Amerikai fasor - Holland fasor mentén javában épül az új kerékpárút, melynek kivitelezése a befejező szakaszához érkezett.
Tovább...
 
A bridzs híd Székesfehérvár és Gyulafehérvár között Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. szeptember 28.

Image

Több éve ápol kiváló kapcsolatot egymással a gyulafehérvári Alba Iulia Bridge Club és a Székesfehérvári Bridge Club. Ezt kiválóan bizonyítja, hogy az elmúlt évek során több alkalommal is meghívták a székesfehérvári csoportot Gyulafehérvárra. A kedves gesztust viszonozva az idei évben városunkba invitálták az Alba Iulia Bridge Clubot, amely a Velencén megrendezett háromnapos versenyen vesz részt. A négyfős delegációt most fogadták a Városházán.
Tovább...
 
Bemutatták a Sóstói Stadion rekonstrukciós terveit Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. szeptember 28.

Image

A múltkori közgyűlésen fogadták el a Sóstói Stadion rekonstrukciójával kapcsolatos döntéseket. Ennek értelmében 2016 áprilisában elindulhat a 11 milliárd forintos kivitelezés, melynek keretében a legmodernebb kritériumoknak megfelelő, 14 000 néző befogadására alkalmas stadion épül fel, emellett számos fejlesztésre is sor kerül a városrészben.
Tovább...
 
SZÉKESFEHÉRVÁRRÓL INDUL A CHRONO CLASSIC OLDTIMER SZUPERKUPA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 25.
Szeptember 26-án, szombaton közel 90 veteránautó és különleges yougtimer indul Székesfehérvárról Balatonlelle irányába. A Siófokot is érintő 280 km hosszú útvonalon néhány ügyességi feladat is vár a résztvevőkre a navigálás mellett. Immár negyedik alkalommal találkoznak Székesfehérváron a Chrono Classic futam résztvevői. Már reggel 8 órától érkeznek az ország minden szegletéből a makulátlan állapotban lévő oldtimerek az Alba Pláza mellé.
Tovább...
 
HÉTVÉGÉN RENDEZIK A XI. SÁRKÁNYHAJÓ FESZTIVÁLT A CSÓNAKÁZÓ-TAVON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 25.
A tó felújítása előtt, méltóan nagy létszámmal versenyeznek a sárkányhajósok idén a Vidámparki Csónakázó tavon. 58 legénység nevezett a versenyekre, így a pénteki és a szombati verseny is izgalmas lesz. A hosszú táv is népszerű, mert a három időfutamban 3x6 legénység indul, így a 18 csapat közül fog kikerülni a győztes. A fáradt legénységeket, a Sárkányhajó Party fogja ellazítani A Szabadművelődés Házában.
Tovább...
 
SZÍVÜNK NAPJA - SZŰRŐVIZSGÁLATOKKAL ÉS TANÁCSADÁSSAL VÁRNAK MINDENKIT Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. szeptember 25.

Image

A Szívünk Napján a Fehérvári Civil Központban várják vasárnap, szeptember 27-én azokat, akik képet szeretnének kapni testük aktuális állapotáról. Koleszterinszint-, vérnyomás- és vércukormérés mellett kardiológiai rizikóbecslés és szakorvosi tanácsadás is lesz, annak érdekében, hogy megelőzhető legyen a súlyosabb betegség. A szívbetegségekre hajlamosító kockázati tényezők kiküszöbölésére, korai kezelésére hívják fel a figyelmet.
Tovább...
 
Szent Mihály-napi sokadalom szombaton a Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. szeptember 25.

Image

Komoly- és könnyűzene, de még operett és népzene is felcsendül a hétvégén, Szárazréten megrendezésre kerülő Szent Mihály-napi Sokadalomban. A programokkal kapcsolatban ma tartott sajtótájékoztatót Szigli István, a városrész önkormányzati képviselője, valamint Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója, akik szervezőként minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak szombaton a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ udvarára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13850 - 13860 / 20393